Loading...

Tornejos organitzats per SEMAR

Intercamps Classic

Torneig organitzat per el Club SEMAR, amb jugadors que hagin complert els 55 anys. Cada equip presentarà la seva alineació formada per 4 parelles que jugaran sota la modalitat Fourball Stableford Scratch i Handicap.

Intercamps MatchPlay

Torneig organitzat per el Club SEMAR, amb jugadors que hagin complert els 55 anys. Cada equip presentarà la seva alineació formada per 8 individuals que jugaran sota la modalitat Match Play (Scratch la Divisió 1 i Handicap la resta de divisions).

Intercamps EPPA

Torneig de mides EPPA, organitzat per el Club SEMAR, amb jugadors que haguin complert els 65 anys. Cada equip presentarà la seva alineació formada per 4 parelles que jugaran sota la modalitat Fourball Stableford Scratch i Handicap.

Final SEMAR vs ASSEP

Prova organitzada per SEMAR i ASSEP. Els 5 primers equips classificats Scratch de la Divisió 1, seran els que jugaran la fase final contra ASSEP. Tindrá una durada d’un dia i la modalitat de joc, serà  Fourball Stableford.

Copa SEMAR / ASSEP

Torneig organitzat per el Club SEMAR, Es una competició d’un día de durada i s’enfronten els equips que representen a SEMAR i ASSEP. Cada zona, (SEMAR/ASSEP), establirà una fórmula, per seleccionar els seus 36 jugadors.

Es jugará amb les següents modalitats:

  • 6 parelles SEMAR contra6 parelles ASSEP, modalitat Fourball Match Play Scratch
  • 6 parelles SEMAR contra6 parelles ASSEP, modalitat Greensome Match Play Scratch
  • 12 individuals SEMAR contra 12 individuals ASSEP, modalitat Match Play Scracth

Copa Match Play

Torneig organitzat per el Club SEMAR, amb jugadors que haguin complert els 55 anys. Tindrá una durada de dos dies, havent-hi en la segona jornada 2 voltes. Hi hauran 8 equips i cada equip presentarà la seva alineació formada per 8 individuals que jugaran sota la modalitat Match Play

Tornejos on participa SEMAR

Interclubs Masculí

Torneig organitzat per la FCPP. Podran participar els equips  pertanyents a SEMAR, i es jugarán dues modalitats. Cuatre jugarán MedalPlay Scratch i els altres quatre Fourball Medalplay Scratch.

Interclubs Femení

Torneig organitzat per la FCPP. Podran participar els equips dels clubs pertanyents a SEMAR. Les sis jugadores participants a cada prova jugaran formant 3 parelles en la modalitat Fourball Medalplay Scratch i Handicap.

¿ Conectem ?

El nostre objectiu és estrènyer relacions entre els socis del club i jugadors d’altres camps, al mateix temps que practiquem el nostre esport. L’amistat, el bon ambienti l’esperit esportiu són per tant els motius que ens porten a mantenir aquest club sempre actiu. En vols saber més?, visita les nostres xarxes socials i segueix cada dia la nostra activitat !!